Historiek.

Wie zijn we?

Begin jaren ‘60 startte Jozef Van der Perre met de uitbating van een Fiat garage op de Assesteenweg te Ternat. In 1987 werd de eenmanszaak omgevormd tot NV en kwam ook de huidige zaakvoerder Mario Van der Perre werken in de familiezaak. Tegelijkertijd werd er overgeschakeld naar het merk Opel. Enkele jaren later kwam Martine Massagé, de echtgenote van Mario de gelederen versterken. In juli 2000 verhuisde Opel Van Der Perre dan ook naar hun huidige gebouwen aan de Ninoofsesteenweg te Schepdaal.

Sinds 2003 is Opel Van Der Perre eveneens verdeler van de Opel bedr­ijfs­voer­tuigen. De 3e generatie wordt vertegenwoordigd door Levi Van der Perre. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop sinds september 2010. Om een verdere uitbreiding mogelijk te maken, werd er naast de garage een bijkomend perceel grond aangekocht in 2011.

In september 2012 wordt Opel Van Der Perre een echt familiebedrijf als ook de jongste zoon Jens het team komt versterken. Hij wordt verantwoordelijk voor de aftersales activiteiten.