AUTOBEST Gala: Opel Combo Life is 'Best Buy Car of Europe 2019'Duidelijke winnaar: nieuwe Combo Life met technologieën, comfort en flexibiliteit van topniveau

Autobest Opel

31 gespecialiseerde journalisten uit 31 landen hebben gestemd – en de winnaar bij AUTOBEST 2019 is de Opel Combo Life. De nieuwe 'ludospace' werd tijdens de prijsuitreiking in Brussel officieel gekroond tot 'Best Buy Car Europe 2019' of 'Beste Koop'. Volgens de jury biedt geen enkele concurrent zoveel auto voor hetzelfde geld. Opel CEO Michael Lohscheller en Managing Director Sales, Aftersales & Marketing Xavier Duchemin reisden naar de Belgische hoofdstad om de prijs voor het multifunctionele voertuig in ontvangst te nemen.

Autobest Opel

“Zowel de klanten als de media zijn onder de indruk van de Combo Life”, zei Michael Lohscheller tijdens de prijsuitreiking gisterenavond. “We hebben de Combo Life uitgerust met een hoge mate aan flexibiliteit, comfort en innovatieve technologieën die ongeëvenaard zijn in deze klasse. De Combo Life speelt daarom een sleutelrol in ons continue productoffensief, dat dit jaar en volgend jaar wordt voortgezet. De titel 'Best Buy Car of Europe' onderstreept dit alles.”

Opel Combo Life

Lees hier het volledige persbericht.
Lees hier het volledige persbericht.