if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { Opel Corsa }

750.000 bestellingen.Opel Corsa zet succesverhaal verder.

Dynamisch, praktisch, stijlvol en zeer populair: de vijfde generatie van de Corsa is opnieuw een bestseller. Opel ontving zonet de 750.000ste bestelling voor het huidige model van deze kleine auto sinds de marktlancering einde 2014. Zo zet deze stijlvolle allrounder het succesverhaal verder dat in 1982 begon met de eerste Corsa. Tot nu toe werden er over de generaties heen meer dan 13 miljoen Corsa’s gebouwd.

‘De Corsa is een van onze belangrijkste modellen in Europa en staat in voor ongeveer een vierde van het volledige verkoopvolume van Opel.  Afhankelijk van de versie is het de perfecte auto voor alleenstaanden, koppels of het hele gezin', zegt Peter Küspert, Opel/Vauxhall Vice President Sales & Aftersales.

Dit succes is geen toeval: de Corsa combineert een aangename, stijlvolle sfeer en rijplezier met spitstechnologieën van hogere voertuigklassen. In deze kleine bestseller vindt de designfilosofie van Opel, die een sculpturale vormgeving combineert met Duitse precisie, zijn toepassing in het hoogstaande comfort, de moderne rijhulpsystemen en de optimale digitale connectiviteit dankzij Opel OnStar en de IntelliLink-infotainmentsystemen. Ook de krachtige en efficiënte turbobenzine-, turbodiesel- en lpg-motoren maken indruk. De prijs-prestatieverhouding van het volledige pakket is uitstekend. Zo is de wereld van de Corsa in België reeds toegankelijk vanaf 13.550 euro voor het sportieve driedeursmodel met een 51 kW/70 pk sterke 1,2-liter benzinemotor (brandstofverbruik volgens NEDC: in de stad 6,7 l/100 km, buiten de stad 4,6 l/100 km, gecombineerd 5,4 l/100 km; 126 g/km CO2). Voor slechts 500 Euro meer krijgen klanten heel wat rijplezier in het ruime, gezins­vriendelijke vijfdeursmodel.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens